Selecteer een pagina

Korte Verhalen

Fantasie

In groep vijf van de basisschool won ik de gouden griffel voor mijn boek. Lucy, mijn juf met donkerpaarse lippenstift, gaf me een pen met gouden inkt. Ik vond het boekje laatst terug. Met de hand geschreven en de pagina’s aan elkaar geregen met touw. Voor de tekeningen heb ik niets gewonnen. Terecht ook. In groep zeven schreef ik een toneelstuk. Deze is opgevoerd door mijn klasgenoten, een zalencentrum in de buurt was bereid als theater te fungeren.

Sinds enige tijd volg ik een cursus kinderproza. Elke maand leveren we aan elkaar teksten en voorzien deze van feedback. Dit alles onder begeleiding van Anke Kranendonk. Een verhaal opschrijven is niet zo spannend, het verhaal in een groep met bekenden laten lezen ook niet, maar echt delen. Dat is het begin. Dat begin wil ik op deze pagina neerzetten.

Ik heb Donny gevraagd te tekeningen te maken. Veel leesplezier!

Oliver – Team Vermissingen

De hond van de meester is vermist. Oliver stelt een team samen om de hond op te sporen. Samen met Ennio en Benthe kruipt Oliver in de huid van echte rechercheurs. Het team komt steeds meer te weten over de hond, maar gaat het over de hond terug vinden of over de kunst van opsporing?

Bestel het verhaal nu op www.idska.nl

NIEUW

Ga naar de preview van mijn Sinterklaas-verhaal. Dit verhaal is voor kinderen die vragen durven te stellen.

Work in Progress

Voor Schols – Foundations schrijf ik een kinderverhaal. Lees alvast een stukje mee over Daudi.

Kort Verhaal

Ibrahim wil geograaf worden, net als zijn moeder. Dan gebeurt er iets waardoor hij alleen op reis moet. Lees alvast het eerste hoofdstuk.

Neem nu contact op

Ben je zelf ook bezig aan een verhaal?
Laten we elkaar verder helpen.